48219
Książka
W koszyku
Pyry, ziemniaki, kartofle / Halina Jachowska. - Warszawa : Prószyński i S-ka, cop. 2006. - 94, [2] s. : il. kolor. ; 21 cm.
(Encyklopedia Gotowania ; 17)
Ziemniaki - znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry - to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.
Status dostępności:
Zakliczyn - wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej